Designtorget finns även på nätet

Den som bor i en stad där Designtorget finns vet hur inspirerande det kan vara att ta en promenad i denna butik som redan blivit något av en klassiker. Numera så finns butiken i Sverige och Norge men visste du att du även kan handla eller fönstershoppa hos Designtorget online? Inredningsbutiker på nätet har många fördelar och du behöver aldrig acceptera trängsel eller att en vara plötsligt är slut. I en inredning webshop så sitter du lugnt kvar i din favoritstol medan du klickar fram spännande design för heminredning och dekorationer.

Unik design för alla

Det som är så spännande med inredningsbutiker på nätet är att vem som helst kan komma åt unik design. Man måste inte vara medveten om möbelmässor och olika event där nya trender uppvisas för att få en smak av det som händer inom designvärlden. När Designtorget en gång öppnade så var just en av visionerna att ge en plats för duktiga konstnärer och designer att visa sina arbeten och sälja dessa. Det här konceptet lever vidare online där du kan handla unik inredning för vettiga priser. Det dyker alltid upp något nytt så det gäller att komma tillbaka med jämna mellanrum för att se vad som har hänt sedan sist.

Prylar som du inte visste att du behövde

För en del så kan det kännas lite frustrerande att besöka en inredningsbutik som är så inspirerande eftersom man alltid upptäcker saker som man inte ens visste att man behövde. Designstorgets utbud är mycket varierat men ett kännetecken för denna butik är alla innovationer. Du kommer att finna redskap till köket som är användbara samtidigt som de är spännande i sin form och design. Man måste inte renovera hela köket för att få en ny och fräsch känsla då det går att lägga till detaljer som inte bara står och samlar damm.

De bästa presenterna

När du ändå besöker Designtorgets butik online så kan du ta chansen att köpa presenter. En ny lampa till sovrummet eller en brödrost som även spelar fruskostradio kan vara den bästa presenten. Det här är saker som du kan förvänta dig att hitta hos Designtorget, och som presenter så fungerar de ovanligt bra. Dessutom så är detta ett varumärke som folk verkligen tycker om. Därför så spelar det näsan ingen roll vad du skaffar. Juryn som röstar fram nya produkter är ute efter unika saker som har humor och som fyller en viktig funktion. Med en present som har dessa egenskaper så kan det aldrig gå fel!

Om du vill sälja

Om du har en produkt som du har utvecklat och tillverkar så kan du sälja denna hos Designtorget. Det är enkelt att ansöka och att samarbeta med deras butiker och det här kan leda till fler uppdrag och möjligheten att etablera sig som ett namn inom svensk design. Reglerna för ansökningar finns på inredningsbutikens hemsida och varje vecka så tar man en titt på nya bidrag som eventuellt kommer att få en plats i butiken.